De starters mountainbike helm van 2021!

MTBbaas.nl | Alles voor de echte mountainbike fanaat

Starten met mountainbiken – De MTB helm van 2021/2022.

De instapper in 2021: De Bontrager Solstice MIPS MTB Helm

De Bontrager Solstice Mips Helm, is de perfecte starters MTB helm. Deze helm biedt zeker bescherming tegen een kleine prijs.
Hiermee bewijst Bontrager (onderdeel van de Trek familie) dat je niet veel geld uit hoeft te geven voor een goed passende, goed uitziende en gebruiksvriendelijke fietshelm.
Naast de Multi-Directional Impact Protection System (MIPS) is het voorzien van een gestroomlijnde geïntegreerde helmrand met verborgen montagegaten voor het extra vizier.

De Bontrager Quantum Mips helm is een mooie mountainbikehelm die zorgt voor goede bescherming wanneer jij over de trails knalt. De helm is voorzien van het Mips systeem, waardoor de zijdelingse impact bij een val kleiner wordt, waardoor je hoofd beter beschermd is. MIPS (Multi-Directional Impact Protection System) is ontwikkeld door hersenchirurgen en wetenschappers om de roterende krachten die op de hersenen werken bij schuine schokken op het hoofd te verminderen.

Goed om te weten! Bij alle helmen van Bontrager geldt de Crash Replacement Guarantee: in het eerste jaar na aankoop gratis vervanging als de fietshelm beschadigd is geraakt bij een val.
Neem hiervoor contact op met onze klantenservice van Bontrager.

Deze Bontrager Solstice MIPS helm moet je gezien hebben!

Bontrager Quantum Mips Helm
Zoals de titel al aangeeft valt deze helm onder de instappers binnen de prijscategorie tot 35 euro. Wij van MTBBAAS waren dan ook benieuwd of Bontrager in staat is geweest om tegen deze prijs een kwalitatieve helm neer te zetten. We kunnen volmondig beamen dat Bontrager hierin is. Deze helm is scherp gesprijd. De helm zit comfortabel en weegt niet al te veel. Hierdoor heb je tijdens het mountainbiken niet door dat je de helm al enkele uren draagt. Dat de helm daarnaast nog beschikt over een MIPS systeem geeft je nog eens een extra veilig gevoel van veiligheid. Daarnaast kun je de helm mooi om je kin sluiten met een magneetsluiting. Deze Topper kunnen we elke starter aanbevelen!!

 

Specificaties: De Bontrager Solstice MIPS MTB Helm

  • Doel: Trekking, Fietsreizen, Cross
  • Geslacht: Heren, Dames
  • Helmconstructie: In-Mold technologie
  • Functie: Vizier/Scherm afneembaar
  • Vizier: Monteren mogelijk
  • Bijzonderheden: Verticaal verstelsysteem
  • Modeljaar: 2021/2022

 

Deze Bontrager Solstice MIPS helm moet je gezien hebben!