Ontdek de adrenaline in bikepark Vlaardingen

MTBbaas.nl | Alles voor de echte mountainbike fanaat

Ben je op zoek naar een opwindende mountainbike-ervaring in Nederland?

Zoek dan niet verder dan Bikepark Vlaardingen. Dit mountainbikepark, gelegen in de stad Vlaardingen in Zuid-Holland, biedt avonturiers van alle niveaus een spannende en uitdagende rijervaring. In deze blog zullen we dieper ingaan op wat Bikepark Vlaardingen allemaal te bieden heeft en waarom het een must-visit-bestemming is voor mountainbike liefhebbers.

Een overzicht van bikepark Vlaardingen

Locatie: Bikepark Vlaardingen is gevestigd in het Broekpolder, een natuurgebied dat zich uitstrekt over 400 hectare. Dit biedt de perfecte achtergrond voor een opwindend mountainbikepark.

Verscheidenheid aan Tracks: Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde pro, Bikepark Vlaardingen heeft tracks en paden voor iedereen. Er zijn eenvoudige tracks voor beginners om hun vaardigheden te oefenen en moeilijke afdalingen en sprongen voor de meer gevorderde rijders.

Downhill Sensatie: Een van de hoogtepunten van Bikepark Vlaardingen is de downhill track. Deze track biedt steile afdalingen, scherpe bochten en uitdagende obstakels om je hartslag te verhogen en je vaardigheden op de proef te stellen.

Dirt Jumps en Pumptrack: Voor degenen die van luchtacrobatiek houden, zijn er dirt jumps en een pumptrack om je vaardigheden te verbeteren en indrukwekkende trucs uit te voeren.

Gezinsvriendelijk: Bikepark Vlaardingen is ook gezinsvriendelijk, met tracks en zones die geschikt zijn voor kinderen en gezinnen om samen plezier te hebben op de fiets.

Fietsverhuur en reparatie: Als je geen eigen mountainbike hebt, biedt het park fietsverhuur en reparatiediensten, zodat je zonder zorgen kunt rijden.

Café en Gemeenschap: Na een dag vol avontuur kun je ontspannen in het café van het park en verhalen delen met mede-rijders. Het park creëert ook een hechte gemeenschap van mountainbike liefhebbers.

Tips voor een geweldige tijd in bikepark Vlaardingen

Zorg ervoor dat je de juiste beschermende uitrusting draagt, waaronder een helm, handschoenen en elleboog- en kniebeschermers.

Begin met de tracks die overeenkomen met je vaardigheidsniveau en werk geleidelijk aan naar moeilijkere tracks.

Respecteer andere rijders en de natuurlijke omgeving van het park.

Kortom, Bikepark Vlaardingen is een must-visit-bestemming voor mountainbikers in Nederland. Met diverse tracks en uitdagende parcoursen, is het de perfecte plek om je vaardigheden te verbeteren en te genieten van de opwinding van het mountainbiken. Dus, pak je fiets en kom genieten van de adrenaline en avontuur in Bikepark Vlaardingen!